Introduktion

Her er en introduktion til biopati og naturopati, som giver en meget jordnær og logisk forståelse af sundhed, sygdommes årsager, opståen og udvikling. Biopatisk/naturopatisk behandling har til formål at frigøre og styrke kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv. 

 

For overhovedet at forstå, hvorfor vi bliver syge, inddrager vi århundreders sunde fornuft og kigger på de metoder, som bruges verden over til at skabe et sundere liv, og på hvordan forskere og komplementære behandlere i dag betragter sundhed og sygdom. Alt samlet til et hele, som forhåbentligt giver dig et overblik over de mange veje til sundhed og ikke mindst en forståelse af, hvordan naturopather og biopater arbejder med krop, sind og ånd i et moderne perspektiv gennem biologisk medicin og komplementære behandlingsformer. 

 

Vi vil bl.a. forklare, hvordan sygdom måske ikke opstår som en tilfældighed fordi du måske har arvet nogle bestemte gener for sygdom. Årsagerne kan være mangfoldige og du får en grundig gennemgang, så du måske selv kan se på, hvilke årsager du umiddelbart kan gøre noget ved selv, mens andre årsager er lidt sværere at ændre på. Men du får et sæt redskaber, du kan anvende til langt de fleste problemstillinger og sygdomme, nogle redskaber, du kan tage i anvendelse ved blot at læse bogen, eller i samarbejde med din biopat og naturopath i biologisk medicin.